Gestrest en heb je te weinig energie? Ik help je de balans terug te brengen in je werk- en privéleven.

PERSOONLIJKE COACHING

Je functioneert al een tijdje op de toppen van je kunnen, je voelt je gestrest, hebt minder energie en hebt het gevoel dat je vastloopt. Misschien vraag je je zelfs af of je tegen een burn-out aanloopt. Het liefst zou je meer balans ervaren, thuis of op het werk. Ik ga samen met jou op zoek naar de obstakels die je nu tegenkomt en waar mogelijkheden zijn voor verandering, zodat je de balans weer terugvindt.

Mijn beoordeling is positief. Ellen is ondersteunend, waardoor je ook zelf aan de slag en verder kunt. Ze is opgewekt, betrouwbaar en doet wat ze zegt te gaan doen. Vooral het samen is goed voelbaar. Er is ook tijd voor een persoonlijke touch. Kortom, deze coach is een mensen-mens waar je veel aan kunt hebben. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Wat gaan we doen?

 

Op een manier die bij jou past gaan we aan de slag om je behoeften en wensen helder te krijgen, zodat we weten waar je nu staat. Daarvoor onderzoeken we bijvoorbeeld gedragspatronen of overtuigingen waarvan je je misschien niet bewust bent, maar die jou op dit moment wel in de weg zitten. Want door je bewust te worden van wie je bent, hoe je gewend bent dingen te doen en hoe je over jezelf en je omgeving nadenkt krijg je de sleutel in handen die je helpt het anders te gaan doen. En natuurlijk kijken we ook waar je kracht ligt en wat voor jou belangrijk is. We gaan aan de slag met:

het leren (h)erkennen van je grenzen, het stellen van prioriteiten en ‘nee’ leren zeggen;

balans brengen in je werk- en privéleven;

het omgaan met stress- en burn-outklachten;

je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen;

hoe je jezelf kunt motiveren wanneer het even tegenzit.Omdat aan een goede balans ook een praktische kant zit, werken we ook aan je vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren en het op orde houden van je administratie.

AD(H)D of ASS en behoefte aan extra ondersteuning? Ik help je je sterke kanten te leren kennen, zodat je je privé- en werkleven kunt inrichten op een manier die bij jou past.

COACH VOOR AD(H)D / ASS

Wanneer bij jou AD(H)D of een autismespectrumstoornis (ASS) is gediagnosticeerd, heb je misschien wat extra ondersteuning nodig. Want het accepteren van de diagnose is niet altijd even makkelijk. Misschien heb je je hele leven al het gevoel dat je ‘anders’ bent en voel je je vooral geconfronteerd met wat je ‘niet kunt’. Waarschijnlijk heb je al veel tijd en energie besteedt aan het zo inrichten van je (dagelijks) leven dat je binnen de lijntjes past. Maar mensen met AD(H)D en ASS zijn vaak heel creatief en onderscheiden zich duidelijk van de rest. Wil jij jezelf beter leren kennen? Ik ga samen met jou op zoek naar jouw mogelijkheden en uitdagingen, zodat je je privé- en werkleven kunt inrichten op een manier die bij je past.

Haar ervaring met mensen met ADHD heeft ervoor gezorgd dat ze heel vaak precies wist wat voor vragen ze het beste kon stellen tijdens gesprekken. We zijn vertrouwd geraakt met elkaar en kunnen uitstekend met elkaar opschieten. Dit is van grote toegevoegde waarde geweest.

Wat gaan we doen?

 

We gaan samen aan de slag om te onderzoeken wat jouw unieke talenten en vaardigheden zijn en hoe je die op een positieve manier kunt inzetten. Ook kijken we naar wat (nog) lastig voor je is en hoe je daar anders mee om kunt gaan. Als gecertificeerd AD(H)D- en ASS coach heb ik al met veel mensen samen mogen werken en ondervonden wat wel en niet werkt. We gaan de slag met:

  plannen en organiseren;​

  het op orde brengen van je administratie;

  het verder ontwikkelen van vaardigheden door middel van persoonlijke coaching.