Meer structuur en overzicht? Ik help je je doelen te bereiken zodat je weer de baas bent over je agenda.

Je probeert je dagen zo in te delen dat je alles afkrijgt, maar je to-dolijstje lijkt alleen maar langer in plaats van korter te worden. Je kunt wel wat meer structuur en overzicht gebruiken. Maar hoe doe je dat? En waar haal je de tijd vandaan? Ik ga samen met jou op zoek naar de mogelijkheden en help je met praktische tips en persoonlijke coaching je doelen te bereiken, zodat jij weer de baas bent over je agenda en je tijd overhoudt.

Een punt waar ik altijd mee geworsteld heb, is het idee dat ‘plannen’ en ‘prioriteiten stellen’ maar op één manier kon, en wel een manier die ik niet kende. Ellen heeft mij geholpen in te zien dat ik dat naar eigen inzicht mag en kan doen, waardoor ik me vrijer ben gaan voelen in het experimenteren daarmee. Dit experimenteren is iets wat ik voor mijn gevoel nu prima zelfstandig aankan.

Wat gaan we doen?

 

Samen gaan we aan de slag om je behoeften en wensen in kaart te brengen, zodat we kunnen starten bij waar je nu bent. Daarna begeleid ik je bij het maken van kleine veranderingen, want met kleine stappen kom je uiteindelijk verder dan met één grote stap. We gaan onder andere aan de slag met het:

aanbrengen van structuur door het ontwikkelen van vaste routines, het bijhouden van je agenda, e-mail, to-dolijst en meer;

in balans brengen van je werk- en privéleven door bijvoorbeeld prioriteiten te leren stellen en je grenzen te leren bewaken;

vasthouden van je vooruitgang voor de toekomst.

Hoe gaan we dat doen?

 

Naast praktische tips en tricks die ik je geef, gaan we ook een persoonlijk coachingstraject aan. Want om verandering te realiseren, zul je soms geconfronteerd worden met bijvoorbeeld perfectionisme of je behoefte aan controle. Of misschien vind je het lastig om keuzes te maken en je aandacht te richten op wat er echt toe doet. Ook die aspecten verdienen aandacht en tijd, zodat jij uiteindelijk weer zelf de regie in handen hebt.